TIEDOKSI OPISKELIJOILLE

Asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa yhteydenotot asuntosihteereille, puh. 08 615 52080.

Soittoaika 22.6.-31.7.2020 klo 13.00-15.00.

Opiskelija-asuntojen asukasvalinnat tehdään tarvepäivän mukaan. Pääsääntöisesti asukasvalinnat tehdään kesäkuussa heinäkuussa muuttaville, heinäkuussa elokuussa muuttaville ja elokuussa syyskuussa muuttaville. Syyskuun asuntotilannetta emme siis tiedä kesä-heinäkuussa, emmekä voi varata asuntoja etukäteen.

Pyydämme huomioimaan, että opiskelija-asuntoja on vapaana rajallinen määrä emmekä voi luvata asuntoa kaikille hakijoille. Esimerkiksi yksiöitä on vapautumassa hyvin vähän (kesä-heinäkuu).
 

Huomioithan myös, että asuntosihteerit eivät välttämättä ennätä vastata sähköpostitse tehtyihin kyselyihin. Suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Asuntosihteerit paikalla:
Anne Määttä 10.7.2020 asti
Arja Keränen 13.7.2020 alkaen

Opiskelutodistus tai hyväksymisilmoitus (opinnot alkamassa) on toimitettava vuokrasopimuksen liitteeksi.
Voit lähettää liitteet osoitteeseen kiinteistosihteeri@kajaaninpietari.fi
 

VUOKRASOPIMUS JA AVAIMET
 

Asuntotarjoukset lähetetään sähköpostitse. Tarkistathan myös roskapostisi!

Asunnoista ei ole olemassa valokuvia tai mittoja, vain pohjakuva kohdetiedoissa (esimerkkikalusteet). Tutustu kohteeseen Kohteet -osion kautta.

Vakuusmaksu on toimitettava annettuun eräpäivään mennessä tai asuntotarjous poistetaan. Huomioithan, että Kela myöntää maksusitoumuksen vakuuteen vain, jos kuulut perustoimeentulotuen piiriin ja edellytykset etuuden saantiin täyttyvät! Eräpäivää ei muuteta, jos käsittely venyy.
Pyydäthän lähettämään maksusitoumuspäätöksen suoraan vuokranantajalle asian nopeuttamiseksi.

Vuokrasopimus lähetetään sähköisesti allekirjoitettavaksi, kun vakuusmaksu on maksettu tai maksusitoumus toimitettu. Allekirjoituskutsu lähetetään sähköpostiisi. Muistathan, että vuokrasopimus astuu voimaan allekirjoittamisen jälkeen, eikä esim. sopimuksen alkamispäivää voi enää muuttaa.

Avaimet noudetaan toimistoltamme vuokrasuhteen alkaessa. Vuokrasopimus on allekirjoitettava ennen avainten noutamista. Avaimet voi noutaa myös valtakirjalla, jos vuokralainen ei itse pääse avaimia hakemaan. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 8.30-15.00.

Lisätietoja tarvittaessa asukaspalvelusta, puh. 08 615 52091, kiinteistosihteeri@kajaaninpietari.fi