OPISKELIJAT

TIEDOKSI OPISKELIJOILLE
 

Asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa yhteydenotot asuntosihteereille, puh. 08 615 52080.
Soittoaika 24.6. - 2.8.2019 klo 13.00 - 15.00.

Opiskelija-asuntojen asukasvalinnat tehdään tarvepäivän mukaan. Kesäkuussa valinnat tehdään heinäkuussa muuttaville, heinäkuussa elokuussa muuttaville ja elokuussa syyskuussa muuttaville. Syyskuun asuntotilannetta emme siis tiedä kesä-heinäkuussa emmekä voi varata asuntoja etukäteen.

Pyydämme huomioimaan, että opiskelija-asuntoja on vapaana rajallinen määrä emmekä voi luvata asuntoa kaikille hakijoille. Esimerkiksi yksiöitä on vapaana vain muutamia.Huomioithan, että asuntosihteerit eivät välttämättä ennätä vastata sähköpostitse tehtyihin kyselyihin. Suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Opiskelutodistus tai hyväksymisilmoitus (opinnot alkamassa) on toimitettava vuokrasopimuksen liitteeksi.
Lähetä todistus osoitteeseen kiinteistosihteeri@kajaaninpietari.fi.

 

VUOKRASOPIMUS JA AVAIMET
 

Asuntotarjoukset lähetetään sähköpostitse. Tarkistathan myös roskapostisi!
Asunnoista ei ole olemassa valokuvia, vain pohjakuva kohdetiedoissa (esimerkkikalusteet). Tutustu kohteeseen Kohteet -osion kautta.

Vakuusmaksu on toimitettava annettuun eräpäivään mennessä tai asuntotarjous poistetaan. Huomioithan, että Kela myöntää maksusitoumuksen vakuuteen vain, jos kuulut perustoimeentulotuen piiriin ja edellytykset etuuden saantiin täyttyvät! Eräpäivää ei muuteta jos käsittely venyy.

Vuokrasopimus lähetetään sähköisesti allekirjoitettavaksi, kun vakuusmaksu on maksettu. Allekirjoituskutsu tulee sähköpostiisi. Muistathan, ettei esim. sopimuksen alkamispäivää voi enää allekirjoituksen jälkeen muuttaa.

Avaimet noudetaan toimistoltamme vuokrasuhteen alkaessa. Vuokrasopimus on allekirjoitettava ennen avainten luovuttamista. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 8.30 - 15.00.

Huomioithan, että syyskuun alussa oletuksena on että pääset muuttamaan asuntoon vasta ma 2.9.2019, jos asunnossa on asukas 31.8.2019 asti (ks. asuntotarjous). Lisätietoja tarvittaessa Asukaspalvelusta.