Huuhkajanvaara - Pikku-Kettu - Puistola asukastoimikunta

Huuhkajanvaara - Pikku-Kettu - Puistola (HuPiKePu) asukastoimikunta

Jäsenet v. 2019

  • Sirpa Hänninen, puheenjohtaja, puh. 045 127 5995
  • Aija-Sisko Hakkarainen, sihteeri
  • Mikko Sirviö, taloudenhoitaja
  • Alla Pechueva
  • Heikki Nissinen
  • Jenni Pitkänen

Toimikuntaan voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse (korvaa (at) merkillä @):
hupikepu(at)gmail.com

Ajankohtaista:


Keilaus

Lohtaja-Purola asukastoimikunnan keilavuorolla keskiviikkoisin klo 17-18, omavastuu 5 euroa.
Tiedustelut / ilmoittautumiset Jaani Rönkkö puh. 050 588 3720 viimeistään tiistaina klo 12 mennessä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan omavastuu 5 euroa.
 

 


Samoojantie 1 grillikatos

Samoojantie 1 grillikatos on alueen (KOY Kajaanin Pietarin) asukkaiden käytettävissä.
Avainta voi kysyä Sirpa Hänniseltä,  puh. 045 127 5995.
 


Asukaskokous:

Asukaskokous jossa uudet jäsenet valittiin oli torstaina 14.3.2019. Asukastoimikunnan toimikauden pituudeksi päätettiin yksi (1) vuosi.

Toimintakertomus 2015 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016

Asukastoimikunnan esittely:

Asukastoimikunnan tavoitteena on sekä asukkaiden aktivoiminen, että maahanmuuttajataustaisten asukkaiden sopeuttaminen ja epäluulojen poistaminen. Toimenpiteet, joita olemme käyttäneet, ovat vakiintuneet toimikunnan alueella. Toimenpiteillä pyritään siihen, että asukkaiden vaikutusmahdollisuus ja tasa-arvoisuus lisääntyvät sekä epäilys naapureita kohtaan poistuu.

Asukastoimikunta järjestää erilaista toimintaa pitkin vuotta. Huhti-toukokuussa järjestetään pihatalkoot, joilla yleisten tilojen ja pihojen siisteyttä parannetaan yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Kesäkuussa on vuorossa perinteikäs juhannustapahtuma Vimpelinlammella. Asukastoimikunta on vuokrannut viljelyspalstan Vimpelinlammen ympäristöstä. Palstojen jako on touko-kesäkuussa. Syksyllä Vimpelinlammella järjestetään mahdollisesti Venetsialainen ilta tms. tapahtuma. Joulun lähellä järjesteään puurojuhla.

Vuoden aikana järjestetään lisäksi erilaisia retkiä sekä elokuva- ja teatteri-iltoja. Seuraa ilmoittelua jätekatoksien ja postilaatikkorivistöjen ilmoitustauluilla!

Toivomme kaikkien, jotka haluavat kehittää omaa asumistaan toimikuntien työn kautta, ottavan yhteyttä ja tuomaan omat kehittämisideat toimikunnan tietoisuuteen. Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan toteuttamaan asukkaiden antamat ideat.

Tervetuloa tutustumaan asukastoimikunnan kokouksiin! Kokoonnumme Nuotiotie 1 E:n kerhohuoneella. Alla lista tulevista kokouksista.

 

 

 

 

Seuraavat kokoukset: Kerhohuoneen sijainti:


 

Näytä suurempi kartta
Tulevat tapahtumat: