• English
  • Finnish

Huuhkajanvaara - Pikku-Kettu - Puistola asukastoimikunta

Huuhkajanvaara - Pikku-Kettu - Puistola (HuPiKePu) asukastoimikunta

Jäsenet v. 2014

• Mikko Luiro, puheenjohtaja, puh. 045 310 8908
• Seppo Moilanen, taloudenhoitaja, puh. 040 352 8777
• Aila Ryhänen, sihteeri, puh. 044 202 3433
• Heikki Nissinen
• Omnia Ali
• Mirja Peltomaa-Moilanen
• Liisa Pyykkönen
• Makka Ahmadi

Toimikuntaan voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse (korvaa (at) merkillä @): asukastoimikunta.huuhkajanvaara(at)kajaani.net tai
hupikepu(at)gmail.com

Ajankohtaista

Viljelypalstat: Viljelyspalstojen jako perjantaina 13.6. klo 18.00 Vimpelinlammen viljelypalstojen luona. Viljelyspalstoista voi kysellä Seppo Moilaselta (puh. 040 352 8777) klo 19 jälkeen.

Juhannusjuhla: Perinteinen juhannusjuhla 20.6. Vimpelinlammella klo 18 alkaen (kokko sytytetään klo 20). Järjestetään yhteistyössä Lohtaja-Huuhkajanvaara-Pikku-Kettu kyläyhdistys ry:n ja Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen  klubin kanssa.

Asukastoimikunnan esittely:

Asukastoimikunnan tavoitteena on sekä asukkaiden aktivoiminen että maahanmuuttajataustaisten asukkaiden sopeuttaminen ja epäluulojen poistaminen. Toimenpiteet, joita olemme käyttäneet, ovat vakiintuneet toimikunnan alueella. Toimenpiteillä pyritään siihen, että asukkaiden vaikutusmahdollisuus ja tasa-arvoisuus lisääntyvät sekä epäilys naapureita kohtaan poistuu.

Asukastoimikunta järjestää erilaista toimintaa pitkin vuotta. Toukokuussa järjestetään pihatalkoot, joilla yleisten tilojen ja pihojen siisteyttä parannetaan yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Kesäkuussa on vuorossa perinteikäs juhannustapahtuma Vimpelinlammella. Asukastoimikunnan kautta on myös mahdollista kasvattaa kesäisin omat perunat sekä muut juurekset ja vihannekset, sillä toimikunta on vuokrannut viljelyspalstan Vimpelinlammen ympäristöstä. Syksyllä Vimpelinlammella järjestetään toista kertaa Venetsialainen ilta. Lisäksi perinteen mukaan toimikunta tarjoaa asukkaille joulukahvit joulutapahtuman yhteydessä.

Vuoden aikana järjestetään lisäksi erilaisia retkiä sekä elokuva- ja teatteri-iltoja. Seuraa ilmoittelua jätekatoksien ja postilaatikkorivistöjen ilmoitustauluilla!

Toivomme kaikkien, jotka haluavat kehittää omaa asumistaan toimikuntien työn kautta, ottavan yhteyttä ja tuomaan omat kehittämisideat toimikunnan tietoisuuteen. Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan toteuttamaan asukkaiden antamat ideat.

Tervetuloa tutustumaan asukastoimikunnan kokouksiin! Kokoonnumme pääsääntöisesti jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 14.00 Nuotiotie 1 E:n kerhohuoneella. Alla lista tulevista kokouksista.

Seuraavat kokouset:

Heinäkuu: lomakuukausi, ei kokousta
Elokuu: 3.8. klo 14.00
Syykuu: 7.9. klo 14.00
Lokakuu: 5.10. klo 14.00
Marraskuu: 2.11. klo 14.00
Joulukuu: 7.12. klo 14.00