Huuhkajanvaara - Pikku-Kettu - Puistola asukastoimikunta

Huuhkajanvaara - Pikku-Kettu - Puistola (HuPiKePu) asukastoimikunta

Jäsenet v. 2016

• Mikko Luiro, puheenjohtaja, puh. 045 310 8908
• Liisa Mård
• Heikki Nissinen
• Omnia Ali
• Mirja Peltomaa-Moilanen
• Liisa Pyykkönen
• Mikko Sirviö
• Anneli Palviainen
• Pirjo Moilanen
• Sirpa Hänninen


Toimikuntaan voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse (korvaa (at) merkillä @):
hupikepu(at)gmail.com

Ajankohtaista:


Keilaus

Asukastoimikunnalla keilavuoro torstaisin klo 17-18, omavastuu 5 euroa.
Tiedustelut / ilmoittautumiset Mikko Luiro puh. 045 310 8908 viimeistään keskiviikkona klo 12 mennessä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan omavastuu 5 euroa.
 


Samoojantie 1 grillikatos

Samoojantie 1 grillikatos on alueen (KOY Kajaanin Pietarin) asukkaiden käytettävissä.
Avainta voi kysyä Mikko Luirolta,  puh. 045 310 8908.
 


Asukaskokous:

Asukaskokous jossa uudet jäsenet valittiin oli 14.3.2016. Asukastoimikunnan toimikauden pituudeksi päätettiin vuonna 2015 2 vuotta, joista ensimmäinen on nyt takana. Alla linkki, josta löytyy toimintakertomus 2015 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016.

Toimintakertomus 2015 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016

Asukastoimikunnan esittely:

Asukastoimikunnan tavoitteena on sekä asukkaiden aktivoiminen, että maahanmuuttajataustaisten asukkaiden sopeuttaminen ja epäluulojen poistaminen. Toimenpiteet, joita olemme käyttäneet, ovat vakiintuneet toimikunnan alueella. Toimenpiteillä pyritään siihen, että asukkaiden vaikutusmahdollisuus ja tasa-arvoisuus lisääntyvät sekä epäilys naapureita kohtaan poistuu.

Asukastoimikunta järjestää erilaista toimintaa pitkin vuotta. Huhti-toukokuussa järjestetään pihatalkoot, joilla yleisten tilojen ja pihojen siisteyttä parannetaan yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Kesäkuussa on vuorossa perinteikäs juhannustapahtuma Vimpelinlammella. Asukastoimikunta on vuokrannut viljelyspalstan Vimpelinlammen ympäristöstä. Palstojen jako on touko-kesäkuussa. Syksyllä Vimpelinlammella järjestetään mahdollisesti Venetsialainen ilta tms. tapahtuma. Joulun lähellä järjesteään puurojuhla.

Vuoden aikana järjestetään lisäksi erilaisia retkiä sekä elokuva- ja teatteri-iltoja. Seuraa ilmoittelua jätekatoksien ja postilaatikkorivistöjen ilmoitustauluilla!

Toivomme kaikkien, jotka haluavat kehittää omaa asumistaan toimikuntien työn kautta, ottavan yhteyttä ja tuomaan omat kehittämisideat toimikunnan tietoisuuteen. Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan toteuttamaan asukkaiden antamat ideat.

Tervetuloa tutustumaan asukastoimikunnan kokouksiin! Kokoonnumme pääsääntöisesti jokaisen kuukauden toisena sunnuntaina klo 16.00 Nuotiotie 1 E:n kerhohuoneella. Alla lista tulevista kokouksista.

Seuraavat kokoukset: Kerhohuoneen sijainti:
Su 9.10. klo 18.00

 

Näytä suurempi kartta
Tulevat tapahtumat: